Het laatste nieuws bij

NK Rotterdam in Ahoy

Zaterdag 25 juni '22
Rotterdam Ahoy

The eye of the tiger!! Gefeliciteerd Danil Serdjoek. Ik krijg net een fantastisch berichtje binnen dat onze wedstrijd Bokser Danil Serdjoek van Boksclub Twente Nederlands Kampioen in het boksen 👊🏼 is geworden tot 66kg in Rotterdam Ahoy.

Iets minder goed nieuws 🗞 voor onze wedstrijd bokser Ronnie Cragg van Boksclub Twente, die op het nippertje heeft verloren. Maar dat zegt niks. Ronnie Cragg, is een talentvolle jonge wedstrijd bokser die de mentaliteit van de “eye of the tiger” heeft .

Wij namens het bestuur- en de leden van Boksclub Twente, bedanken onze beide wedstrijd boksers Danil Serdjoek en Ronnie Cragg voor het mooie spetterende boks wedstijd. Helaas is er nog geen foto’s binnen gekomen. Zodra dit gebeurt, word het gedeeld op de FB pagina en op de website plaatsen.

Wil jij… ook boksen 💥 🥊. Meld je aan en word lid van Boksclub Twente.


en in de halve finales

Vrijdag 24 juni '22
Rotterdam Ahoy

Goed nieuws 🗞. Onze wedstrijd boksers Daniel Serdjoek en Ronnie Craggs van Boksclub Twente hebben zich geplaats voor de halve finales voor het NK boksen 2022 in Rotterdam. Je kan live de wedstrijden van onze boksers volgen via de LIVESTREAMS die de Nederlandse Boksbond uitzend via hun eigen website.

Het bestuur van Boksclub Twente en de leden, wensen onze beide boksers Daniel Serdjoek en Ronnie Cragg veel succes. Op naar de finales 💥🥊 🏆


Ons adres:

Boksclub Twente
Noorderhagen 16
7511 EL Enschede
Email: info@boksclubtwente.nl