Winst bij Boksgala in Zwartemeer

Uit de rode hoek Cesar Bleeker bokst tegen Mohamad Ali uit de rode hoek van Zwolsche Boksclub.


Zaterdag 16 maart 2024:

Boksgala Zwartemeer: Uit de rode hoek Cesar Bleeker bokst tegen Mohamad Ali uit de blauwe hoek, wedstrijd bokser van Bv Assen(hierna: tegenstander genoemd).

De 1e ronde: Cesar krijgt nog enkele tactische instructies van zijn boks coach voordat de gong voor de eerste ronde ingaat. En daar gaat de gong. Cesar pakt direct het initiatief en jaagt zijn tegenstander op door het ring. Cesar bokst technisch goed, stapt in en uit op de buitenafstand en geeft tikjes met zijn linker voorhand op de hoofd van zijn tegenstander. Die duidelijk daar last van heeft. Cesar jaagt zijn tegenstander op en zet zijn tegenstander onder druk. En daar plaatst Cesar een combinatie van linker voorhand rechter stoothand in- en uit stappen op de buitenafstand en komt terug met zijn rechter stoothand op het hoofd van zijn tegenstander. Tegenstander van Cesar is ook een sterke bokser, daar moet Cesar even een linker hoek incasseren. De gong gaat einde ronde 1. Eerste ronde voor Cesar.

De 2e ronde: De gong gaat voor de tweede ronde, de scheidsrechter spreekt even beide bokser aan en laat de boks partij doorgaan. Cesar blijft werken met zijn linker voorhand, blijft tikken op de voorhoofd van zijn tegenstander. Mooie snelle handjes van Cesar, mooie voetenwerk van Cesar. Instappen met de linker voorhand, uitstappen met de rechte directe stoothand. Die geen antwoord weet op de linker voorhand van Cesar. Lange zwaai stoten van zijn tegenstander, één lange linker hoek komt door, maar voor Cesar is dat geen probleem. Incasseert de stoot en knokt hard terug door een linker voorhand rechter stoothand te geven. Cesar geeft een schijn stoot links en pakt nog een puntje met zijn linker voorhand. Einde ronde 2.

De 3e ronde: Helpers uit de ring en de gong voor de 3e ronde gaat af. Cesar plaatst direct een linker hoek op het hoofd van zijn tegenstander en voert de druk op. Blijft boksen uit het midden van de ring en laat zijn tegenstander veel missen. Een mooie stop stoot van Cesar waar door de hoofd van zijn tegenstander naar achteren knikt. Heel veel missers van de tegenstander. Cesar incasseert een gelukstreffer een rechter hoek in zijn gelaat van zijn tegenstander. Cesar clincht en plaatst een paar mooie treffers bij zijn tegenstander. De gong gaat af einde ronde 3.

Uitslang: Cesar wint de boks partij met 2 tegen 1. Gefeliciteerd Cesar met de winst op naar de volgende wedstrijd:

Bron/Verslag: videobeelden

© Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt, in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de rechthebbende.


Ons adres:

Boksclub Twente
Noorderhagen 16
7511 EL Enschede
Email: info@boksclubtwente.nl