Wedstrijd bokser van

Cesar Bleeker (bokser van Boksclub Twente bokst tegen Keano Kuiling Bv Assen


Boksen in Klazienaveen:

Zaterdag 28 oktober 2023:

Uit de rode hoek boksen “Cesar Bleeker” en “Thomas Habbing” voor de boksvereniging Boksclub Twente uit Enschede. De tegenstander van “Cesar Bleeker’ is de bokser van Bv Assen “Keano Kuiling”. En de tegenstander van “Thomas Habbing” is de bokser van The Boxing Club Almelo, “Tunahan Toptas”.

Verslag over: "Cesar Bleeker" vS. “Keano Kuiling” (hierna tegenstander genoemd).

Ronde 1: uit de rode hoek bokst Cesar tegen de kleinere stuggere bokser uit de blauwe hoek. Beide boksers krijgen de laatste instructies uit hun hoek van hun boks coaches. Bij Cesar is Hasan L. ook aanwezig samen met de boks coach. Laten we kijken hoe de boks partij zal verlopen. Een blonde dame stapt de ring in en geeft aan dat de 1 e ronde gaat starten. Hou je hoofd bij de boks partij mannen. Helpers uit de ring, beide boksers worden naar de midden van de ring gevraagd door de scheidsrechter, die de spelregels uitlegt en een “clean and fair fight” wilt zien van beide boksers. De bokser uit de blauwe hoek, ziet er gespannen uit. Op zijn beurt heeft Cesar die coole blik in zijn ogen en is kalm. Is er zeker van dat hij de bokspartij zal gaan winnen. De gong gaat en beide boksers wensen elkaar succes. Cesar pakt meteen de midden van de ring in en begint met zijn linker voorhand te prikken op de hoofd van zijn tegenstander. Die om Cesar heen aan het dansen is. Tik punt voor Cesar… tik nog een punt voor Cesar. Tegenstander van Cesar blijft kijken en is Cesar aan het lezen. Cesar met paar snelle stoten linker voorhand rechter stoothand naar het hoofd van zijn tegenstander. De tegenstander van Cesar blijft om Cesar heen draaien en draait naar links, pal in de richting van Cesar’s rechter stoothand waardoor Cesar hem met precieze kan raken. Tegenstander valt aan met een dubbele lange jab naar de hoofd van Cesar. Probeert met zijn boven lichaam Cesar’s treffers te ontwijken en te counteren met een één tweetje. Maar dat laat Cesar niet toe en blijft met zijn linker voorhand een jab uit delen op het gelaat van zijn tegenstander. Cesar houdt de overhand in het boks partij en is de bokspartij aan het bepalen. Kalm met een koude blik in zijn ogen maakt hij zijn tegenstander bang. Cesar met een dubbele jab (linkervoorhand) gevolgd door een rechter cross naar het hoofd van zijn tegenstander die constant blijft draaien naar de rechter hand van Cesar. Cesar plaatst een aantal treffers met zijn linker voorhand en rechter stoothand. Hij laat zijn tegenstander aanvallen en neemt het direct over met een één tweetje. Cesar blijft draaien naar rechts, weg van de rechter hand van zijn tegenstander, en dat doet hij super goed. Super goed Cesar! Cesar laat zijn tegenstander uit boksen door hemzelf te laten volgen. Cesar in de hoek, maar draait met een soepele beweging uit de hoek en neemt de aanval over van zijn tegenstander en counter met een linker rechter directes. De gong gaat af… einde ronde 1

Ronde 2: De coach van Cesar stapt de ring in en krijgt tactische instructies. Cesar is kalm.. Helpers weg ronde 2. Cesar neemt zijn plek midden in het ring en opent de aanval met een rechtste directe linker hoek naar het hoofd van zijn tegenstander. De dekking van zijn tegenstander is goed en houdt zijn dekking goed hoog, is conditioneel ook goed. Veel missers van de tegenstander, een dubbele linkse die in de lucht blijft hangen waardoor Cesar op zijn beurt de aanval over neemt met treffers op de hoofd van zijn tegenstander. Cesar houdt zijn tegenstander goed scherp in de gaten. En blijft vooruit boksen uit de midden van de ring. Er word veel heen en weer met treffers en missers gebokst. Tegenstander van Cesar stapt in op de halve afstand, Cesar gaat niet clinchen stapt uit de halve afstand naar de buitenafstand en geeft een één tweetje en stapt in met zijn linker voorhand, die land op de hoofd van zijn tegenstander. Tegenstander die veel aan missers aan het plaatsen komt af en toe door met zijn rechter stoothand. Verder slipt de tegenstander veel van links naar rechts en duikt onder de stoten van Cesar door om vervolgens op de halve afstand te komen en treffers wilt plaatsen op de lichaam van Cesar. Het is een fair gevecht tot nu toe zijn beide boksers niet aan het clinchen. Cesar uit de midden van ring met een dubbele linkse voorhand rechtse stoothand op de hoofd van zijn tegenstander. Die nog geen antwoord heeft kunnen vinden op de stoten van Cesar. Hij duikt, hij slipt, hij stapt in op de halve afstand van uit de buitenafstand. Maar kan niet dichtbij genoeg komen bij Cesar om een stevige treffer te plaatsen. Cesar blijft zijn linker hand gebruiken en blijft zijn tegenstander onder druk zetten. Hij blijft zijn tegenstander prikken met zijn linker voorhand. Gong gaat af einde ronde 2.

Ronde 3: de laatste tactische instructies die Cesar nog van zijn coaches krijgt. Helpers weg ronde 3 en de Cesar pakt direct uit de midden van de ring plaatst hij treffers op de hoofd van zijn tegenstander. Cesar goed aan het boksen, heeft de overhand, is de bokspartij aan het bepalen, is zeker van zichzelf. Een linker directe voorhand van de tegenstander naar de hoofd van Cesar die vol in het lucht hangt, Cesar slipt naar links stapt in op de halve afstand en begint nu zijn tegenstander aan het opjagen. Cesar blijft aan het stoten. De tegenstander moet naar achteren blijven boksen. Cesar een linker voorhand naar de middenrif van zijn tegenstander. Die telkens naar de rechter stoothand van Cesar toe draait. Misschien een goede treffer van Cesar, zou de bokspartij zo kunnen beëindigen. Linker schijnstoot van Cesar, gevolgd door een rechtse stoothand op het gelaat van zijn tegenstander. Die niet méér weet hoe hij Cesar’s punches moet beantwoorden. Hij word gedwongen door Cesar om achteruit te boksen en moet boksen vanuit zijn dekking. Cesar geeft nog een rechtse stoothand op het gelaat van zijn tegenstander. Nog géén 8 tellen van de scheidsrechter. Cesar met een linker jab naar de lichaam. Een gelukstreffer van de tegenstander, een rechtse directe stoothand in het gezicht van Cesar die een stoot moet incasseren in de 3e en laatste ronde. Tegenstander is en blijft aanvallend boksen naar Cesar toe na de rechter directe stoothand die Cesar moest incasseren. Maar Cesar houdt zijn hoofd koel en bokst zich met gemakt uit het gevecht. Heel veel missers van de tegenstander, en veel treffers van Cesar. Sommige treffers zijn net niet hard genoeg voor 8 tellen. Cesar een mooie rechter hoek. Een één tweetje van Cesar, een rechter hoek naar de hoofd van de tegenstander. En daar gaat de gong… einde ronde 3.

Uitslag: de winnaar van alle 3 rondes is Cesar Bleeker geworden. Knap gedaan Cesar. Heb je dik gewonnen! De leden en het bestuur van Boksclub Twente feliciteren Cesar met zijn overwinning op Keano Kuiling. Op naar de volgende boks partij tussen Thomas Habbing en Tunahan Toptas

Bron/Video

© Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt, in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de rechthebbende.


Ons adres:

Boksclub Twente
Noorderhagen 16
7511 EL Enschede
Email: info@boksclubtwente.nl