Wedstrijd bokser van

Jeugddag Boksen georganiseerd door het Nederlandse Boksbond in Hoorn


Hoorn - Zondag 23 april 2023 - Zondag morgen 23 april 2023 om 08:00 uur vertrokken vanaf Boksclub Twente naar Hoorn voor de jeugddag boksen van de Nederlandse Boksbond, met de boksers van Boksclub Twente. Cem Vaneker, Puck Bakker, Cesar Bleeker, Miquel en Anthony Spaans zijn mee gereden met Boksclub Twente.

Thomas Habbing en Tim Pieters zijn met hun eigen vervoer gegaan. Om 14:00 begon de weging van de aanwezige boksers, sluiting om 15:00 uur, de wedstrijden beginnen om 16:00. Scheidsrechters en jury beginnen hun plek in te nemen en om even over 16:00 uur wordt het startsein gegeven, de eerste partij aangekondigd.

Twee wedstijdboksers van Boksclub Twente kwamen op deze dag in actie. Cesar Bleeker trad in de ring en starte alle rondes goed maar liet daarna het gevecht over aan zijn tegenstander. Cesar kwam net in zijn eigen kunnen vandaag en verloor helaas op punten.

Puck Bakker won vandaag zijn boks partij op punten en was 3 rondes de boven liggende partij door de tegenstander onder druk houdend en goed counterend, en weet deze wedstrijd duidelijk naar zich toe te trekken.

Op de terugweg zijn we met zijn allen nog langs de Mc Donalds geweest om samen als Boksclub Twente een hapje te eten.

S'avonds rond acht uurt terug bij de Boksclub Twente.

We hebben een leerzame en mooie dag samen mee mogen maken.

Bron: Boksclub Twente


Ons adres:

Boksclub Twente
Noorderhagen 16
7511 EL Enschede
Email: info@boksclubtwente.nl