Het bestuur BoksclubTwente

Het nieuwe bestuur van Boksclub Twente

3 juni 2022

Graag willen wij, het nieuwe bestuur van Boksclub Twente aan jullie voorstellen. Voordat wij dit doen, willen we onze leden bedanken voor hun vertrouwen.

Tijdens de uitgestelde (februari) ledenvergadering, gehouden op 13 mei, is onder bemoeienis en toeziend oog van de Mediator het nieuwe bestuur gekozen.

  • Ronald Beerlage - Voorzitter
  • Alex Striedelmeyer - Penningmeester
  • Rini van Rooijen - Secretaris
  • Max Winkelhorst - Bestuurslid
  • Dominik Sotirovic - Bestuurslid
  • Reza Mahmudzade - Bestuurslid
  • Abdelhay Chakor - Bestuurslid
  • Hamit Sohrabi - Bestuurslid
  • Nejat ESER - Admin/Webmaster

Het nieuwe bestuur is begin juni bij elkaar geweest voor een eerste inventarisatie van de lopende zaken die het vertrekkende bestuur heeft achtergelaten. De overdracht van het oude bestuur is integer uitgevoerd, dank hiervoor.

Het bestuur is in de komende maand vooral bezig om duidelijkheid in de stand van zaken te krijgen. Aandacht zal vooral uitgaan naar de ledenadministratie. Daarnaast zal het gebouw onderhoud in kaart gebracht moeten worden.

Er zal naast het kern-bestuur bestaande uit Ronald, Alex en Rini een taakverdeling moeten plaatsvinden voor de andere bestuursleden.

Het bestuur zal zich in eerste instantie richten op genoemde zaken. Verdere informatie zal via de website of anders worden gecommuniseerd.

Namens het nieuwe bestuur,

Ronald Beerlage - Voorzitter Boksclub Twente

Voorzitter: Ronald Beerlage

Contact/mail: info@boksclubtwente.nl

De voorzitter van Boksclub Twente is Ronald Beerlage. Bij vragen kan je bij Ronald terecht, of je kan een mail doen naar de voorzitter als je dat fijner vind info@boksclubtwente.nl.

Penningmeester: Alex Striedelmeyer

Contact/mail: info@boksclubtwente.nl

De Penningmeester van Boksclub Twente is Alex Striedelmeyer. Alex heeft zich verkiesbaar gesteld en is door de leden van Boksclub Twente gekozen tot de functie van de penningmeester. Alex heeft hierin jarenlange ervaring. Bij vragen aan Alex, kan je bij hem terecht. Hij staat je graag ter woord. Indien anders kan je Alex ook een mail doen.

De Secretaris: Rini van Rooijen

Contact/mail: info@boksclubtwente.nl

Rini van Rooijen is door de leden van Boksclub Twente gekozen als Secretaris van Boksclub Twente. Hij heeft ervaring als bestuurslid/secretaris en Rini is assistent trainer. Hij zet zich in voor verschillende taken binnen in het Boksclub. Bij vragen kan je altijd terecht bij Rini.

Bestuurslid: Max Winkelhorst

Contact/mail: info@boksclubtwente.nl

Max Winkelhorst is door de leden van Boksclub Twente gekozen tot bestuurslid van Boksclub Twente. Hij zet zich in voor verschillende taken binnen in het Boksclub. Heb je vragen aan Max? Stel ze gerust, of stuur een mail.

Bestuurslid: Reza Mahmudzade

Contact/mail: info@boksclubtwente.nl

Reza Mahmudzade is door de leden van Boksclub Twente gekozen tot bestuurslid van Boksclub Twente. Hij zet zich in voor verschillende taken binnen in het Boksclub. En staat je graag ter woord wanneer je vragen hebt. Hij is te bereiken via de mail.

Bestuurslid: Dominik Sotirovic

Contact/mail: info@boksclubtwente.nl

Dominik is door de leden van Boksclub Twente gekozen tot bestuurslid van Boksclub Twente. Dominik stelt zich beschikbaar voor verschillende taken binnen in het Boksclub. Hopelijk ook als toekomstige Bokstrainer van Boksclub Twente. Heb je vragen aan Dominik, stel ze gerust via de mail.

Bestuurslid: Hamid Sohrabi

Contact/mail: info@boksclubtwente.nl

Hamid is door de leden van Boksclub Twente gekozen tot bestuurslid van Boksclub Twente. Hij zal zich inzetten voor verschillende taken binnen in het Boksclub. Heb je vragen aan Hamid, stel ze gerust of anders stuur een mail.

Bestuurslid: Abdelhay Chakor

Contact/mail: info@boksclubtwente.nl

Trainer/Coach Abdelhay Chakor is door de leden van Boksclub Twente gekozen tot bestuurslid van Boksclub Twente. Hij is Trainer/Coach en geeft bokslessen van beginners tot vergevorderde boksers, en verzorgt de boks trainingen op verschillende dagen. Bij vragen over boks lessen en trainingen kan je bij Trainer Abdelhay terecht.

Admin/Webmaster Boksclub Twente: Nejat Eser

Contact/mail: Admin Boksclub Twente

Hartelijk bedankt lieve leden van Boksclub Twente dat jullie mij gekozen hebben om als bestuurslid in het bestuur te mogen deelnemen. Ik heb ook een foto van mezelf hier op de website kenbaar gemaakt. Zodat je ongeveer weet wie ik ben. Mijn taak zal bestaan uit het onderhouden en up2date houden van de website. Je kan mij bereiken via de reguliere email van Boksclub Twente. Dat is info@boksclubtwente.nl.