Insel Cup 2024 Hamburg

Uit de rode hoek Cesar Bleeker bokst tegen Valdemar Bonde van BT Jylinnge/DK uit de blauwe hoek


Zaterdag 10 februari 2024:

Insel Cup 2024 Hamburg Duitsland: Uit de rode hoek Cesar Bleeker bokst tegen Valdemar Bonde uit de blauwe hoek, wedstrijd bokser van BT Jylinnge/DK (hierna: tegenstander genoemd).

De 1e ronde: Cesar Bleeker uit de rode hoek krijgt nog extra tactische instructies van zijn boks coach in zijn hoek. Tegenstander van Cesar oogt iets kleiner dan hem, ongeveer een halve kop kleiner dan Cesar. Helpers uit de ring en de gong voor ronde 1 gaat af. Cesar pakt meteen het midden van de ring en bokst technisch goed. Stapt uit op de buitenafstand en laat zijn tegenstander in het lucht slaan en neemt het over door in te stappen op de halve binnen afstand en plaatst een paar prachtige stoten die de tegenstander moet incasseren. Cesar danst mooi om zijn tegenstander heen, en plaatst een paar prachtige treffers op het lichaam evenals op het hoofd van zijn tegenstander. Die ook snelle handjes heeft en probeert mee te boksen met Cesar. Cesar is zeker van zijn zaak, en begint al in de 1e ronde de boks partij naar zich toe trekken. Heel veel missers van de tegenstander. Cesar houdt zijn handen goed hoog, en blijft bewegen om zijn tegenstander op de buitenafstand. Cesar stapt op de halve binnen afstand naar het lichaam van zijn tegenstander en komt met een rechtste directe counter stoot op het hoofd van zijn tegenstander die raak is. Bam op het hoofd van de tegenstander een dikke punt voor Cesar. Cesar laat zijn tegenstander naar zich toe boksen, Cesar zet een val op en laat zijn tegenstander in het val lopen en geeft een mooie lange rechtse hoek op het gelaat van zijn tegenstander. Mooi gedaan Cesar! Cesar duikt onder de stoten van zijn tegenstander, blokt een linker opstoot van zijn tegenstander en neemt de aanval over door een schijn aanval en pakt zijn tegenstander wederom met een mooie lange rechtse hoek op het gelaat van zijn tegenstander. En daar komt een korte linker hoek op het hoofd van zijn tegenstander die ook raak is. Cesar maakt in de 1e ronde al een heleboel punten. En daar gaat de gong einde ronde 1.

De 2e ronde: In zijn hoek krijgt Cesar extra tactische instructies van zijn tegenstander. Krijgt een slokje water. Ik zie dat de tegenstander in zijn hoek gaat zitten, maar Cesar blijft staan in zijn hoek. Dat is goed voor de bloedsomloop. En daar gaat de gong af voor ronde 2. Cesar zet de aanval open met hoeken, en draait onder de stoten van zijn tegenstander weg. En treft met zijn hoeken zijn tegenstander goed. Cesar danst om zijn tegenstander heen, gaat op de buitenafstand en neemt zijn plek weer in op het halve binnen afstand met een aantal treffers bij zijn tegenstander. Cesar jaagt zijn tegenstander op door de ring heen, houdt de overzicht goed in de gaten en blijft scherp kijken en blijft scherp boksen. Handen blijven mooi omhoog en beide boksers gaan de gevecht aan door wederzijds treffers en missers te plaatsten. Cesar bokst mooi, is de technisch betere bokser dat kan je ook aan zijn houding en zijn boks stijl zien. De tegenstander denkt Cesar in de hoek te hebben gezet, en probeert met zijn lange stoten Cesar in de hoek te houden. Maar Cesar draait uit de hoek en plaatst een lange linker hoek als lange rechter hoek naar zijn tegenstander. Cesar verwerkt een stoot die hij van zijn tegenstander heeft ontvangen. De wedstrijd gaat gewoon door Cesar houdt zijn tegenstander goed bezig. En daar gaat de gong einde ronde 2.

De 3e ronde: Terug in zijn hoek krijgt Cesar te horen hoe hij zijn tegenstander moet aanpakken van zijn tegenstander. De boks coach spreekt goed in op Cesar. En de gong voor ronde 3 gaat af. Cesar direct in de aanval en plaatst een rechtse hoek op het gelaat van zijn tegenstander. Cesar bokst nu even op de halve binnen afstand op het lijf van zijn tegenstander en komt met een paar harde stoten naar het hoofd van zijn tegenstander. De tegenstander wilt op de halve binnenafstand boksen. Daar trapt Cesar niet in. Een stoot op het lijf van Cesar, en Cesar heeft al een antwoord en plaatst een stoot terug naar het hoofd van zijn tegenstander. Er word wederzijds goed geraakt met missers en treffers. De treffers worden door Cesar geplaatst. Cesar danst mooi weg, duikt goed weg, slipt goed weg en blokt goed weg. De frustratie bij de tegenstander is merkbaar en wilt Cesar KO slaan zodat hij alsnog de wedstrijd kan winnen. Want de tegenstander weet dat Cesar alle 3 rondes op zijn naam heeft staan. Tegenstander kan alleen nog maar winnen door Cesar een KO te slaan. Cesar duikt weg en plaatst een linker directe op het gelaat van zijn tegenstander waar de hoofd naar achteren knikt. De tegenstander laat zijn dekking vallen en loopt op Cesar af en Cesar plaatst een lange rechtse hoek op het hoofd van zijn tegenstander die in een schok verkeerd. Er word nu even geclincht, getrokken door de tegenstander. Cesar is kalm en blijft kalm en houdt de overzicht goed over de boks partij. Cesar heeft zijn tegenstander mooi gepakt door een mooie lange rechtse hoek te geven en is de technisch betere bokser van deze boks partij. Mooi gebokst Cesar einde ronde 3.

Uitslag boks partij… en de winnaar is uit de rode hoek Cesar Bleeker. Wij feliciteren Cesar met zijn overwinning. Op naar de volgende winst Cesar

Bron/Verslag: videobeelden

© Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt, in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de rechthebbende.


Ons adres:

Boksclub Twente
Noorderhagen 16
7511 EL Enschede
Email: info@boksclubtwente.nl