Verslag BCT van de centrale training bij The B Force te Apeldoorn.

Zondag 13 januari regen, regen en nog eens regen, een ideale dag voor een centrale training.

Om 10.30 verzamelen bij de Mc Donalds 5 man dus we kunnen met een auto, Henk jan rijdt, Freddie en Dylan gaan op eigen gelegenheid.

Voorbeeld CSS plaatje floaten

Half 12 waren we aanwezig, kennismaking deelnemers, omkleden en beginnen met de warming up.

16 man aanwezig Sammy Jahouhi neemt de leiding en zet de groep aan het werk, handschoenen aan en bitje in.

Een minuut schaduwboksen met een tegenstander daar na wissel van tegenstander en tussen de wissel 10 seconde squats ,lunges of push up’s Sammy geeft aan welke oefening.

Na alle tegenstanders een keer te hebben gehad, en allemaal goed zijn opgewarmd, gaan de boksers zich klaar maken voor de sparring, vaseline op de wenkbrauwen, kaaklijn en de neus, de sparring kan beginnen.

Sammy geeft nog even uitleg wat de bedoeling is, het is de bedoeling dat we om de minuut wisselen van tegenstander je hebt 5 seconden tijd om te wisselen en gaat dan direct door met sparren. Mannen let op, het is geen wedstrijd maar sparring, maar zorg dat je wel scherp en alert blijft, heb respect voor elkaar en let op voor blessures.

Na een flink aantal rondes is er een minuut pauze, daarna gelijk door naar opnieuw een flink aantal rondes. Tijdens de rondes lopen de trainers rond en geven verschillende aanwijzingen aan de boksers, die deze dan proberen in praktijk te brengen.

Na weer een flinke spar sessie is het tijd voor de cooling down, allen even lekker los werken, rekken en strekken. De centrale training zit er op.

Allemaal nog even bij elkaar voor een groepsfoto.

Alle aanwezigen en trainers bedankt voor de inzet.

Henri.

Geplaats door Admin | Woensdag 16 januari 2019 | Kara^

Ons adres is

Boksclub Twente
Noorderhagen 16
7511 EL Enschede
Tel: 053 - 430 45 89