Vriendschappelijke boks partijen tussen de Boks clubs op 1 mei

Voorbeeld CSS plaatje floatenEnschede 1 mei '16 - Op 1 mei werden er vriendschappelijke boks wedstrijden gehouden tussen de boks clubs. Deze boks partijen werden gehouden bij de Boksclub Twente aan de Noorderhagen in Enschede. Er deden 5 boks clubs mee uit verschillende plaatsen. Namelijk twee boks clubs uit Zwolle (Boksschool Zwolle en De Grondleggers), Apeldoorn (The B-Force), Universiteit Twente en Boksclub Twente. Op deze dag werden er in totaal 12 vriendschappelijke boks partijen georganiseerd door trainer Chakor en zijn mede collega's. Er kwam een echte scheidrechter er bij, de heer Samson Ogbuehi uit Nieuwegein. Wij bedanken hem hierbij ook voor zijn medewerking.

Trainer Cakor heeft om 09:00 uur de deuren open gezet van Boksclub Twente. En om 10:00 uur zijn de recreante boksers binnen lopen komen. Om 11:00 uur was het wegen. Om voor elke bokser iemand te vinden. En om 12:15 uur gingen de wedstrijden van start. Trainer Chakor had het behoorlijk druk met zijn eigen jongens (boksers). En heeft in totaal 8 boks partijen moeten coachen.

Aan deze boks wedstrijden deden mee Mohammed, Admir, Arnel, Usman, Reza, Nevruz, Henkjan, Eldan, Adam en Casper. En de andere recreante boksers van de andere boks clubs. De boks partijen waren vriendschappelijk, en deze dag is met succes verlopen.

Trainer Chakor en zijn collega's die deze activiteit hebben georganiseerd, hebben de opdracht hiervoor gekregen om hun BVP punten (cursus trainer) te behalen. Trainer Chakor en zijn mede collega's hebben de eerste aantal weken een centrale training georganiseerd en hebben dit afgesloten met een vriendschappelijke boks partijen te organiseren tussen de boks clubs.

Uiteraard is iedere bokser die mee heeft gedaan met deze activiteit voor ons de winnaar. Wij bedanken hen hierbij dat ze lekker mee hebben gebokst, en eens mee konden maken hoe het er in de ring aan toe gaat.

Trainer Chakor,

Hier een leuke video filmpje van Adam Usupov die heeft gedeeld op youtube.

Ons adres is

Boksclub Twente
Noorderhagen 16
7511 EL Enschede
Tel: 053 - 430 45 89