Boksen in Smilde

Wedstrijd verslag Boksgala Smilde

Robert LuitenGideon v/d Meulen

Voorbeeld CSS plaatje floaten Smilde 12 September - Hier bij een kort wedstrijd verslag van de wedstrijd van Robert Luiten Boksclub Twente tegen Gideon v/d Meulen van de boks vereniging Frisia. Beide boksers kenden elkaar, zij hadden in maart al een keer tegen elkaar gebokst. Deze keer wilde Robert wat recht zetten hij had de eerste wedstrijd verloren.

Ronde een, Robert begon voortvarend hij zette direct druk met korte combinaties door het midden, in het tweede gedeelte van de ronde draaide Robert een paar keer verkeert maar pakte het later weer goed op.

Voorbeeld CSS plaatje floaten Ronde twee, Robert begon weer goed, maar ook Gideon counterde goed op de aanvallen van Robert. In het tweede deel van de ronde bracht Robert wat rust in zijn boksen en had overzicht.

Ronde drie, ook nu begon Robert goed en draaide de goede kant op en zette direct druk op Gideon, die had hier moeite mee, want ook de conditie ging tellen in de derde ronde, Robert was fitter en liet dit merken in deze ronde en maakte veel meer treffers als zijn tegenstander. Robert maakte een goede indruk en won de wedstrijd verdient.

Verslag Henri Sanders

Trainer Henri Sanders
Assistent Chakor

Ons adres is

Boksclub Twente
Noorderhagen 16
7511 EL Enschede
Tel: 053 - 430 45 89