Yusuf Likoglu en Hasan Likoglu op weg naar de TOP!!

Goed begin mei boksers Twente op weg naar de top!

Verslag Hilden 14 mei /NK 2011 : 16 mei
Trainer: Ronald Beerlage/Assistent: Yasin Likoglu

De bokser Yusuf Likoglu en zijn broer Hasan Likoglu hebben gisteren in Hilden(Duitsland) een goede prestatie neergezet tegen goede en ervaren tegenstanders.

Hasan Likoglu had de 5e partij voor de pauze en bokste tegen de langere Nikit Ilja.

Hasan Likoglu bokste een goede partij en hield zijn tegenstander goed bezig met zijn voorhand,ontweek de stoten van de tegenstander draaide goed weg en counterde telkens uitstekend met directe's en hoeken de juiste stoten op de juiste afstand en had de wedstrijd volledig onder controle en werd hierdoor duidelijk winnaar.

Yusuf Likoglu had de 2e partij na de pauze tegen Dimitri Zadwisnick.

Ook hier hadden we te maken met een langere tegenstander ook Yusuf Likoglu hield zijn tegenstander goed onder druk en bokste op zijn afstand, reageerde uitstekend op de aanvallen van de tegenstander ont week goed en reageerde bliksem snel met directes die telkens weer hun doel troffen , ook Yusuf Likoglu werd duidelijk tot winnaar gekozen.

Yusuf Likoglu had de week ervoor voor de eerste keer meegedaan met het NK 2011 en kwam hier in de 1e ronde de topper Michel van de Heijden tegen.

Yusuf Likoglu verloor weliswaar nipt deze partij, maar gaf zoveel weerstand dat er maar een klein punt verschil in de uitslag was. Yusuf Likoglu liet hiermee zien dat hij nu zeker bij de top van Nederland behoort, dit belooft gezien Yusuf Likoglu zijn jonge leeftijd en zijn nog weinige wedstrijd ervaring zeer veel perspectief voor de toekomst.

Conclusie: We zijn op de goeie weg ,natuurlijk willen en kunnen we op veel gebieden nog veel verbeteren. Maar al met al laat zien dat we langzaam aan op de goede weg zijn ,we gaan we nog veel ervaringen opdoen om die tijdens de trainingen te verbeteren of te perfectioneren met Yusuf Likoglu die pas A klasse is ,en nu al meekomt met de top van Nederland, Hasan Likoglu die B klasse is en nog maar net 17 jaar is , en zo zijn er nog meer boksers Yasin, Usman, Cagdas boksers die al verschillende wedstrijden gebokst hebben en de jongens die hun 1e partij nog gaan boksen Murat, Chibar en Rabbi Jasser en wat de toekomst ons nog meer brengen mag.

Verslag: Trainer: Ronald Beerlage

Ons adres is

Boksclub Twente
Noorderhagen 16
7511 EL Enschede
Tel: 053 - 430 45 89