Boks Clinics wordt gegeven door Ronald Beerlage

Voorbeeld CSS plaatje floaten Clinics-Vrijgezellen-Bedrijven: Natuurlijk is het ook mogelijk om met groepen deel te nemen aan de bokslessen bij Boksclub Twente.

Desgewenst kunnen wij dit op locatie doen maar een setting in een echte boksschool is natuurlijk het me aanspreekbaar. Als onderdeel van een dagje uit, als team building voor je bedrijf,om een vrijgezellen dag compleet te maken is een ervaring in de boksring een leuke afwisseling, wij verzorgen desgewenst ook kleine lunch hierbij.

Weerbaarheidsprogramma

Het doel van de cursus 'Weerbaarheid' is om de mensen weerbaarder te maken in geval van nood. Als je weerbaar bent, kun je op een passende manier opkomen voor jezelf. Je kunt dan met respect voor de ander je grenzen trekken. Weerbaarheid werkt preventief. Het voorkomt machtsmisbruik of geweldservaringen en de kans is groter dat het geweld stopt als je effectief reageert.

Iedereen kan zelfverdediging leren. Dit programma wordt in groepsverband of individueel , door Ronald Beerlage gegeven, die inhoudelijk en didactisch is opgeleid en ervaring heeft met deze methode.

De training is zo samengesteld dat hij voor iedereen toegankelijk is. Na een sessie heb je een voldaan gevoel, omdat je op een sportieve manier aan je Weerbaarheid (zelfvertrouwen) hebt gewerkt.

Boks Clinicks met Ronald Beerlage

Docent in fysieke en mentale weerbaarheid en agressieregulatie.
Gediplomeerd Boks-, Fitness & Personal trainer.
Gecertificeerd Pedagogisch en Verantwoord Lesgeven, Mental coach en Personal trainer

Ronald Beerlage is opgenomen in het kwaliteitsregister van KNKF.

Voor meer informatie over Boks clinics kunt u op de website van Ronald Beerlage vinden www.sterkerfitterzekerder.nl

 

Ons adres is

Boksclub Twente
Noorderhagen 16
7511 EL Enschede
Tel: 053 - 430 45 89