Boksen in Amsterdam

Enschede 24 februari - Om 09u00 vertrokken de trainers Ronald Beerlage en Remon Bakker samen met de boksers Stefan Marsenic, Hasan, Yasin, Yusuf Likoglu, Abdullah en Usman Yasakov, Marlon naar Amsterdam om te gaan boksen!

Er stonden 10 wedstrijden op het schema waarvan 3 boksers van ons hebben gebokst in Amsterdam!

Hasan Likoglu - Nico Meester het wedstrijd eindigde onbeslist alhoewel Hasan een langere tegenstander had dan zichzelf die veel vooruit bokste met lange directe stoten, werden die allemaal goed ontweken door Hasan! Vanuit zijn boks stand heeft Hasan goed naar het lichaam en het hoofd van zijn tegenstander gestoten en heeft daarme een goede prestatie neergezet tegen zijn tegenstander Nico Meester.

Yusuf Likoglu - Burak Kelebek het wedstrijd werd gewonnen door onze bokser Yusuf! Yusuf bokste goed vanuit het midden van de ring en met zijn snelle reflexen werd telkens de aanval van zijn tegenstander geparareerd! Zijn tegenstander was hierdoor soms zo verrast dat hij behoorlijk gefrustreerd werd en Yusuf heeft deze wedstrijd duidelijk gewonnen!

Stefan Marsenic - Anthonie van Lierophet wedstrijd werd gewonnen door onze bokser Stefan! Stefan bokste beheerst vanuit het midden en liet zich niet verlijden tot het mee vechten met zijn tegenstander! Stefan maakt goed gebruik van zijn lengte voordeel en sloot het partij met een winst!

Na het wedstrijd gingen de bokser die geen partij hadden Usman, Yasin, Abdullah een paar ronden (demonstratie) boksten tegen de wereldkampioen Raymond Halleluya Joval!

De boksers kregen complimenten van Raymond en meerder toeschouwers, over het samen als team sportieve optreden tijdens deze leuke wedstrijd in Amsterdam.

Op de terug weg naar Enschede, is men ook langs de MC DONALDS gegaan voor een heerlijke fastfood en iedereen was weer om 18u00 thuis na deze super mooie geslaagde sportieve dag!

Ons adres is

Boksclub Twente
Noorderhagen 16
7511 EL Enschede
Tel: 053 - 430 45 89