Bedankt Rita!!

Voorbeeld CSS plaatje floaten Van de voorzitter.

Rita heeft 27 jaar schoongemaakt bij BCT, twee keer in de week zorgde ze dat de zaal, toiletten, trappen, douches, kleedruimte gereinigd werden. Vandaag was haar laatste dag, jammer dat je vertrekt Rita. Rita begon samen met Sonja, hebben de eerste 10 jaar dit samen voor hun rekening genomen. Omdat Sonja andere werktijden kreeg, was zij genoodzaakt te stoppen. Daarna is Rita onverschrokken alleen doorgegaan. Het bestuur en leden van BCT willen haar daar voor enorm bedanken.

Vanmorgen waren namens het bestuur en de leden, Gerrit Ansink, Henri Sanders en ik er om Rita persoonlijk te bedanken voor al die jaren schoonmaak. Het was ook Rita die zorgde dat alle achtergebleven kleding, in de fietsenruimte terecht kwamen. Alle ruimten spik en span waren.

Uit handen van Henri hebben we Rita een mooie bos bloemen, een schaal met koffie, thee en bonbons gegeven. Ook een envelop met een extra bedrag ontbrak niet. We hebben nog een tijdje nagetafeld en gesproken over de tijd dat de partner van Rita, Gerrit ook nogVoorbeeld CSS plaatje floaten bokste. Gerrit heeft ook een bestuursfunctie gehad, uiteindelijk gestopt omdat hij bij zijn werk als lasser zijn handen erg hard nodig had.

Rita stopt omdat het tijd is, ze krijgt wat last van de schouders, schoonmaken is zwaar werk. Ook oppassen op de kleinkinderen is een veel leukere bezigheid. 27 jaar schoonmaken bij BCT is niet niks, alle respect Rita en heel veel dank, namens bestuur en leden.

Rita heeft vanmorgen ook Jeanette ingewerkt, ook hiervoor dank. Welkom Jeanette.

Namens de voorzitter BCT, Henri Sanders.

Rini

Geplaats door Admin | Woensdag 3 januari 2018 | Kara^

Ons adres is

Boksclub Twente
Noorderhagen 16
7511 EL Enschede
Tel: 053 - 430 45 89