Verslag NK halve finale B Klasse 19 januari 2019

Kianosch Taghizadeh Bajgiran (Boksclub Twente) - David America(SCM Maastricht)

Dit was Kianosch zijn eerste wedstrijd in Nederland, hij had ons namelijk verteld dat ie in zijn geboorteland al reeds twintig partijen had gebokst, hierdoor mocht hij zich inschrijven voor het NK A/B klasse.

Voorbeeld CSS plaatje floaten

1e Ronde Eerste ronde was ook gezien de minder lange reach en kleinere lengte van zijn tegenstander, in het voordeel van Kianosch. Ook draaide Kianosch steeds links en rechtom goed weg en bleef mooi op hele afstand boksen, Kianosch trof en ving zijn aanvallende tegenstander vaker op met zijn directe's, dan de tegenstander hem met de lange hoeken kon treffen.

2e Ronde Tweede ronde gaf al duidelijk snel een ander beeld, Kianosch zijn tegenstander, die wist dat de eerste ronde verloren was, zette nog meer druk op Kianosch en sloot de ring goed af om op halve afstand te komen voor zijn lange hoeken, Kianosch die daar geen goed verweer op had, kwam daardoor meer in de problemen, het wegdraaien ging niet op tijd en zijn directe's en stopstoten hadden geen impact genoeg om David America op voldoende afstand te houden. Kianosch moest daardoor treffers incasseren.

3e Ronde Kianosch en zijn tegenstander wisten beide dat de derde ronde de beslissing zou brengen, in deze ronde wist zijn tegenstander zijn tactiek als kleinere om dichterbij te komen met zijn lange hoeken, toch beter ten uitvoer te brengen, Kianosch was echter niet bij machte om hem op afstand te houden, en werd met meer treffers geraakt dan uitgedeeld.

Jury beslissing: Drie scheidsrechters hadden David (SCM Maastricht) als winnaar en twee scheidsrechters Kianosch (Boksclub Twente).

Geplaats door Admin | Dinsdag 22 januari 2019 | Kara^

Ons adres is

Boksclub Twente
Noorderhagen 16
7511 EL Enschede
Tel: 053 - 430 45 89